De collectie

Al onze parfums zijn unisex en hebben een eigen karakter. Ze zijn als een verlengstuk van jezelf. Een instrument dat je gebruikt om jezelf te bekrachtigen. Om bewust te kiezen wat je uitstraalt. Welke geur neem jij vandaag uit je parfumcollectie? Wie wil jij vandaag zijn?

Note

Doe een beroep op de manifesteerder in jezelf met Note. Realiseer je dromen. Wees betekenisvol. En ben de beste versie van jezelf. Maak jouw ontastbare doelen zichtbaar en het onmogelijke mogelijk. Elke dag weer.

222

Voel je harmonieus, comfortabel en volledig in balans met 2 2 2 op je huid. Als tijdens een zwoele zomeravond, waarbij de kleine dingen zoals een prachtige zonsondergang, voelen als ultieme rijkdom. You’re in the exact right place at the exact right time.

Pillow talk

Spreek de geliefde in jezelf aan met PILLOW TALK. Open je hart. Wees kwetsbaar. En bemin. PILOW TALK staat voor een intens verlangen naar liefde, intimiteit en genegenheid. Naar diepgaande gesprekken in een veilige omgeving met de kriebels in je buik.

Runaway

Haal de rebel in jezelf naar boven met RUNAWAY. Durf. Wees tegendraads. Val op. Ga voor dat wat je wilt bereiken en laat niemand je in de weg staan. Waar iedereen linksaf gaat, ga jij rechts. En het maakt je niet uit wat anderen daarvan vinden.

Supernova

Straal als een supernova. Voel je zelfverzekerd en zit lekker in je vel. Jij bent een echte verschijning en zorgt er met jouw goede energie voor dat iedereen bij je in de buurt wil zijn. Zonder dat je het zelf doorhebt, zijn alle ogen op jou gericht.

Parfum Sample set incl. €15,- (e)voucher

Probeer alle parfums uit onze allereerste collectie met de Sample Set. Vijf unieke parfums met elk een eigen karakter, waarmee je jouw mood kunt sturen. Wil jij je zelfverzekerd voelen, verleidelijk, of harmonieus? Met onze parfums heb jij het in de hand.

NOT ONE

Je kunt alle geuren uit onze luxe collectie combineren. Wees creatief, experimenteer en bedenk je eigen recept voor een onweerstaanbare geurcombinatie met Not One.

Advies nodig?

Onze experts denken graag met je mee over een passend parfum uit onze nichelijn, speciaal voor jou.

Daily Aces Perfumes

Daily Aces is een Nederlands parfumhuis met een aantrekkelijke lijn onderscheidende unisex-geuren.
Gratis verzending in Nederland. probeer nu de sample set incl. 15,- (E)voucher
This is default text for notification bar