FAQ

Vind antwoorden op onze meest gestelde vragen.

chevron_left chevron_right

MEEST GESTELDE VRAGEN

Heb je een vraag over Daily Aces Perfumes? Bekijk onze FAQ en vindt het antwoord op de meest gestelde vragen. Wie weet staat jouw vraag hier ook wel tussen.

Kun je het antwoord toch niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Lees meer

HOE WORDEN DE PARFUMS VAN DAILY ACES VERZONDEN?

De parfums van Daily Aces worden gratis verzonden via DHL. Je ontvangt na je bestelling een Track&Trace-code waarmee je het pakket kunt volgen. Heb je jouw parfum voor 22:.00 uur besteld? Dan heb je hem de volgende dag al in huis. En je hoeft er niet eens voor thuis te blijven, want doordat wij onze parfums minimalistisch verpakken, past het pakket gewoon door de brievenbus. 

KAN IK MIJN PARFUM RETOURNEREN?

Je mag je parfum retourneren op voorwaarde dat de fles nog ongeopend is en de verzegeling in tact. Meld je retournering aan viacontact@dailyacesperfumes.comen stuur vervolgens de parfum op eigen kosten retour naar: Daily Aces Perfumes, Het Arsenaal 43 1781 XR den Helder. Zodra wij de parfum in goede orde hebben ontvangen, storten we het volledige aankoopbedrag terug op je rekening.

DE VERPAKKING IS BESCHADIGD. WAT NU?

Daily Aces streeft naar perfectie, maar niet als dat ten koste gaat van het milieu. We hopen daarom dat een beschadigde verpakking jouw beleving niet te veel in de weg zit. Is de inhoud beschadigd? Dan kun je het uiteraard gewoon retourneren. Neem dan contact met ons op viacontact@dailyacesperfumes.comen we komen zo snel mogelijk bij je terug met een oplossing.

IK HEB EEN DISCOVERY SET BESTELD, MAAR GEEN VOUCHER ONTVANGEN. WAT NU?

Waarschijnlijk heb je het al gedaan, maar controleer voor de zekerheid nog even je Spam. Vind je ook daarin geen voucher? Neem dan contact op met onze klantenservice. Mail naar contact@dailyacesperfumes.com of bel naar +31 6 55 89 05 74 en dan zorgen we ervoor dat de voucher zo snel mogelijk wordt nagestuurd. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp.

KAN IK EEN PARFUM VAN DAILY ACES ALS CADEAU BESTELLEN?

Dat kan. Tegen een kleine meerprijs van €4,50 verpakken wij het parfum . Geef tijdens het bestelproces aan wat je tegen iemand wilt zeggen door onder het kopje ‘Extra informatie’ de gewenste tekst toe te voegen en dan verzorgen wij voor de rest. Zo maken we van het parfum een echt persoonijk cadeau.

KAN IK DE PARFUMS EERST PROBEREN?

Dat kan. Bestel dan onzeDiscovery Boxmet daarin vijf samples van de parfums uit onze allereerste collectie. Zo kun je alle parfums proberen en vergelijken om te beoordelen welke single parfum of combinatie van parfums je het lekkerst vindt. Bij bestelling van een Discovery Box ontvang je een voucher t.w.v 15,- , die je kunt inwisselen wanneer je binnen 3 maanden een 50 ml parfumfles bij ons koopt.

WAT IS EEN NICHEPARFUM?

Nicheparfums zijn als kunst: ze brengen emoties over, vertellen een verhaal en maken een statement. Al onze parfums hebben een eigen karakter. Je kunt een nicheparfum zien als een verlengstuk van jezelf, waarmee je kunt bepalen wat jij wilt uitstralen. Waarmee je als het ware kiest wie jij wilt zijn en welk deel je in jezelf wilt bekrachtigen.

WAT IS EEN MOLECULAIR PARFUM?

Moleculaire parfums bevatten naast natuurlijke ingrediënten ook speciale moleculen, die in de fles nog geurloos zijn en zich pas ontwikkelen wanneer ze in contact komen met de huid. Dankzij jouw persoonlijke geursignatuur krijg je met ieder moleculair parfum een unieke geur. Dat sluit precies aan op waar wij als Daily Aces Perfumes in geloven: je hebt alles al in je en onze parfums bekrachtigen dat.

WAT IS HET VERSCHIL TUSSEN EAU DE PARFUM EN PARFUM?

Parfum heeft een hogere geurconcentratie dan eau de parfum. Eau de parfum bevat een concentratie geurbestandsdelen van maximaal 15%. Bij echte parfums is dat altijd 15% of meer. Dat geldt ook de parfums van Daily Aces. Wij verkopen uitsluitend hoge kwaliteit parfums, die je de hele dag door goed blijft ruiken, met een parfumconcentratie van ruim 25%.

HELP, IK RUIK MIJN PARFUM NIET MEER. WAT NU?

Gebruik je al lang hetzelfde parfum? Dan kan het gebeuren dat je hersenen hier zo gewend aan zijn geraakt dat je de geur niet meer bewust waarneemt. Om jouw reukzin te blijven prikkelen, kun je verschillende parfums combineren of met elkaar afwisselen. Door meerdere parfums te gebruiken, blijf je geprikkeld en genieten niet alleen de mensen om je heen, maar ook jijzelf van het heerlijke parfum dat je draagt.

WAAR KAN IK MIJN PARFUM HET BESTE AANBRENGEN?

e ruikt parfum het beste als je het aanbrengt op de warme plekken van je lichaam. Denk bijvoorbeeld aan je polsen, hals en ellebogen, maar ook aan meer intieme plekken, zoals je decolleté, navel en onderrug. Je kunt parfum zelfs aanbrengen in je knieholtes en in je haar. Ook een goed idee: parfum op je kleding. Spray dan wel van een afstandje en het liefst aan de binnenkant van je kleding om vlekken te voorkomen

HOE VOORKOM IK DAT MIJN PARFUM VAN GEUR VERANDERT NA HET AANBRENGEN?

Je kunt voorkomen dat je parfum van geur verandert door het niet op je huid aan te brengen, maar bijvoorbeeld op je kleding. Onze parfums zijn moleculair en modelleren bij contact op de huid. Elk parfum past zich dus aan op jouw persoonlijke geursignatuur. Onder invloed van bijvoorbeeld hormonen, kan de geur veranderen. Dit voorkom je door het parfum bijvoorbeeld op je kleding aan te brengen. Tip: spray de parfum aan de binnenkant van het kledingstuk en doe dit niet te dicht bij. Zo voorkom je vlekken.

HOE KAN IK MIJN PARFUM BEWAREN ZONDER VERLIES VAN KWALITEIT?

Warmte, licht en lucht zijn de natuurlijke vijanden van parfum. Sluit je parfum daarom zo goed mogelijk af en bewaar de fles bij voorkeur op een donkere plek, waar het niet te warm is. Bijvoorbeeld in een afgesloten kast, een lade, of in de originele verpakking van Daily Aces.

ZIJN DE PARFUMS VAN DAILY ACES VEGANISTISCH?

Ja, onze parfums zijn volledig vegan en vrij van dierlijke ingrediënten.

ZIJN DE PARFUMS VAN DAILY ACES CRUELTY-FREE?

Bij Daily Aces dragen wij graag bij aan een betere wereld. Daarom testen we onze parfums niet op dieren.

ZIJN DE PARFUMS VAN DAILY ACES ECO-FRIENDLY?

We doen ons best om zo eco-friendly mogelijk te zijn. Met ingrediënten van de hoogste kwaliteit en een zo duurzaam mogelijke verzendwijze met kleine pakketten zonder extra omdozen die onnodig veel plek innemen tijdens het transport en zakken van gerecycled plastic. Onze verpakkingen zijn bovendien volledig recyclebaar. Het glas van het parfumflesje kun je na gebruik deponeren in de glasbak. Het karton van de verpakking mag in de papiercontainer. En de plastic zak kan bij het plastic.

Kun je geen antwoord vinden?

Neem contact op met onze klantenservice via de contactpagina en ons team zal zo snel mogelijk bij je terugkomen.

Neem contact op