OVER DAILY ACES

Daily Aces is een Nederlands parfumhuis met een aantrekkelijke lijn onderscheidende unisex-geuren. Wij ontwikkelen uitsluitend nicheparfums van hoge kwaliteit. Met moleculen die zich op unieke wijze modelleren, zodra ze in contact komen met de huid.Elke parfum van Daily Aces heeft een eigen karakter. Vertelt een eigen verhaal. Roept een andere emotie op. Door het aanbrengen van een specifiek parfum, kun jij er bewust voor kiezen wat je wilt uitstralen. Welk gevoel je wilt oproepen. Wie je op dat moment wilt zijn. Simpelweg door dat deel in jezelf te benadrukken waar jij allang over beschikt.

VERLENGSTUK VAN JEZELF

Wij geloven namelijk dat jij alles al in je hebt. Dat jij goed bent zoals je bent. En dat je er mag zijn. Dat je zowel een zachte kant hebt, als een losbandige en dat de ene kant soms sterker aanwezig is dan de andere. Onze parfums stellen jou in staat om een bewuste keuze te maken. Door de juiste geur te kiezen, kun jij jouw mood en mindset positief beïnvloeden.

Onze parfums kun je dan ook zien als een verlengstuk van jezelf. Een bekroning van jouw zijn. Een accessoire dat je draagt om je goed te voelen en jezelf te bekrachtigen. Want krachtig dat ben je. You’re an ace. En jij verdient het allerbeste. Dat is waar wij als merk voor staan. En wat jij jezelf mag gunnen. Elke dag weer. The daily aces in life.