New year, new scent: 5x parfums voor een waanzinnige start van het jaar

New year, new scent: 5x parfums voor een waanzinnige start van het jaar

Januari is de uitgelezen maand om te resetten, rechargen en vol goede moed de rest van het jaar te trotseren. Wat kan je dan beter gebruiken dan een parfum die jouw goede voornemens, doelen en dromen voor 2024 onvoorwaardelijk ondersteunt? Met die gedachte ontwikkelden wij de vijf verschillende Daily Aces Perfumes niche geuren, die dit jaar van positieve invloed zijn op jouw mindset, emoties en acties. Deze power parfums zijn daarom nu al jouw beste aankoop van 2024. Klaar voor de start? Af!

 

New year, new possibilities.

Jij waant je tijdens deze koude wintermaanden bij een knisperend haardvuur, waar de magische houttonen in NOTE je dagelijks herinneren aan je allergrootste dromen. Jij kan alles bereiken wat je maar wilt, zolang je daar zelf maar in gelooft. Ben jij klaar om in 2024 het onmogelijke mogelijk te maken, door de beste versie van jezelf te zijn? Wees betekenisvol en manifesteer het jaar dat jij wilt.

Note parfum

New year, new confidence.

POV: Iedereen wil in 2024 bij je in de buurt zijn, omdat je lekker in je vel zit en straalt als een supernova. Jij bent de zelfverzekerde verschijning en de charismatische persoonlijkheid waar mensen niet omheen kunnen. De onweerstaanbare tonen in SUPERNOVA versterken dat moeiteloos. Door jouw goede energie zijn alle ogen, zonder dat je het doorhebt, op jou gericht. Laat ze dit jaar maar zien wie jij bent.  

Supernova parfum

2 2 2

New year, new balance.

Dit jaar ben jij precies op de juiste momenten op de juiste plekken. De tonen van hout, witte muskus, bloemen en citrusvruchten in 2 2 2 herinneren je er bij iedere spray aan om goed voor jezelf te zorgen. Jij voelt je daarom harmonieus, comfortabel en positief en haalt het geluk uit de kleine dingen. Er gaat geen enkele seconde van 2024 voorbij aan jouw bewustzijn. Dát is pas rijkdom.

PILLOW TALK

New year, new connections.

Versterk dit jaar de connectie met je lover, met het diepe, warme en spicy geurenpalet van het beminnelijke PILLOW TALK. Open je hart voor urenlange conversaties en kriebels in je buik. Wees kwetsbaar en bemin. Dan zal 2024 jouw verlangen naar liefde, intimiteit en genegenheid vanzelf beantwoorden. 

Pillow talk parfum

 

RUNAWAY

New year, new courage.

Jij zet dit jaar de toon, met onze statement scent RUNAWAY. De rebel in a bottle is met haar diepe, warme en gedurfde noten van zwarte roos, kamperfoelie en nerolie, jouw ideale parfum voor 2024. Waar iedereen linksaf gaat, ga jij rechts. Jij bepaalt je eigen koers en weet precies waar je naar toe gaat, en het kan je niet schelen wat anderen daarvan vinden. Jij laat je dit jaar tenslotte toch door niets of niemand tegenhouden. Ready to rumble?

RUNAWAY ParfumHeb jij na deze blog nog moeite met het kiezen van jouw perfecte parfum voor 2024? We got you covered. Voor de ambitieuze goalgetters die er nog niet over uit zijn welke geur hun dromen kracht bij zal zetten in dit nieuwe jaar, biedt de Daily Aces discovery set uitkomst. In deze sample box komen alle bovenstaande karakters uit de luxe lijn voorbij. 

Sample box Daily Aces parfum

 

Kies met de discovery set bewust wie jij gaat zijn op verschillende momenten. Wanneer wil jij je zelfverzekerd voelen, of juist verleidelijk of harmonieus? Wanneer word jij de krachtige manifesteerder, de tegendraadse rebel, de zelfverzekerde verschijning, de liefdevolle verleider of de ultieme gelukkige?

Ontdek wat de verschillende geuren voor je doen en creëer je eigen unieke geur(combinatie) die jou unstoppable maakt dit jaar. Jij gaat 2024 hoe dan ook veroveren met jouw Daily Aces super scent(s).

Cheers!