WELK PARFUM PAST BIJ MIJN PERSOONLIJKHEID?

WELK PARFUM PAST BIJ MIJN PERSOONLIJKHEID?

Jouw persoonlijkheid is uniek. Waarom zou het parfum dat je draagt dan achterblijven? Geuren zijn, net als je kledingsmaak, de styling van je huis en je lievelingskleur, een stukje van jou. Een parfum kan daarom dienen als een verlengstuk van je karakter. Althans, als je weet wat jouw super scent is. Maar hoe weet je nu welk parfum bij jouw persoonlijkheid past? We vertellen het je in deze blog.

De Daily Aces niche geuren zijn ontwikkeld om jou als drager in staat te stellen bewust te kiezen wie jij op welk moment wilt zijn. Daarom nemen we het vinden van jouw super scent, je ultieme parfum match, heel serieus. En dat begint allemaal bij jouw persoonlijkheid.

WELKE EIGENSCHAP WIL JE VERSTERKEN?

Alles wat je wil zijn, zit al in je. Parfums kunnen je simpelweg helpen om het in je naar boven te halen. Welke eigenschap wil jij graag versterken? Of je nu de ultieme gelukkige in jezelf naar boven wilt halen met 2 2 2, of je innerlijke verleider los wilt laten door het dragen van PILLOW TALK. Wanneer je liever manifesteert met NOTE, rebelleert met RUNAWAY of flaneert met SUPERNOVA. Door de juiste geur te kiezen, kun je jouw mood en mindset positief beïnvloeden. Precies zoals je jezelf gunt.

 

VAN MAINSTREAM TOT NICHE PARFUMS

Wanneer je jezelf afvraagt welk parfum bij jouw persoonlijkheid past, is het ook van belang om te bedenken wat voor soort parfum je graag wilt dragen. De parfums die betaalbaar zijn, gepromoot worden door beroemdheden of grote merken, en kunnen worden gevonden in warenhuizen of drogisterijen zijn massamarktparfums. Designerparfums worden daarentegen gemaakt door exclusieve labels, zijn vaak een stuk duurder dan massamarktparfums en worden verkocht in gespecialiseerde parfumerieën.

Onze Daily Aces geuren vallen in een derde categorie, namelijk niche parfums. Niche parfums zijn geuren die gemaakt zijn door kleinere, onafhankelijke merken, die minder bekend zijn bij het grote publiek en vaak worden gevonden in gespecialiseerde boetieks of online. Anders dan bij de bovengenoemde mainstream parfums – de merken die je overal vindt – is het bij niche parfums de parfumeur die de creatieve vrije hand krijgt om een unieke geurbeleving te creëren.

EEN UNIEKE SIGNATURE SCENT

Zo draag je door het kiezen en combineren (echt, dat kan!) van niche parfums een uniekere geur, die je niet overal om je heen ruikt. Deze individualiteit wordt versterkt doordat de unieke geurmoleculen in sommige nichegeuren, waaronder die van Daily Aces, zich aanpassen aan jouw unieke huid. Zo ruikt iedereen anders, zelfs als je dezelfde nichegeur op hebt. Durf jij te pronken met je eigen signature scent?

MOOD, MINDSET EN MOMENT

Een ander belangrijk aspect in de zoektocht naar je perfect perfume, is het moment waarop jij de geur wilt dragen. Heb jij parfum op vanaf het moment dat je opstaat tot het moment dat je gaat slapen, of draag je het alleen tijdens een avondje uit of een speciale gelegenheid? En wil je dat de geur een sensuele, elegante, speelse, krachtige of zelfverzekerde mood uitstraalt? Wanneer je nog geen antwoord hebt op deze vraag is het een idee om eens te kijken naar de parfums die je normaal draagt. Koos je voorheen altijd voor hetzelfde gevoel?

 

TEST: WELK PARFUM PAST BIJ MIJ

Heb je nog geen idee welk karakter uit onze niche collectie jouw ideale geur is? Geen zorgen! Wij bieden een gepersonaliseerd geuradvies aan door middel van een QUIZ die jouw persoonlijkheid en voorkeuren analyseert. Onze geur expert en founder Isabel kan daarmee bepalen welke geur jouw scent match made in heaven is.

Wanneer je de quiz invult, ontvang je na een paar dagen een persoonlijk mailtje met het parfum dat perfect past bij jouw persoonlijkheid. Dat is uiteraard helemaal vrijblijvend, een extra small gift van ons voor jou. Want jouw perfecte geurmatch vinden, is waar het voor ons allemaal om draait.

Ben je benieuwd welke parfum jouw ultieme match is? Test hier welke parfum bij jouw persoonlijkheid past.